събота, 8 февруари 2014 г.

Сагата за Нибиру

 Нибиру, мистериозната планета, която ще докара унищожение на човечеството... тя е изчезнала преди стотици хиляди години, но от останките на гиганта са се родили планетите-джуджета Кваоар, Седна, Церера, Хаумея, Оркус, Иксион и Макемаке*, всички покрити с нибирски руни. Веднъж на 10 000 години те се подреждат в хоризонтална линия спрямо Слънцето, руните блесват, и за пореден път саркофага на Нибирус, мистериозния бог на анунаките, започва да се отваря. А хората са длъжни да го спрат... 


 Това е сюжетът на новия ми аудио-романосериал, тоест, това е аудио-книга, но прекалено дълга, и за това разделена на глави (епизоди) от три страници, които ще чета и ще качвам тук. Те ще са под формата на клипове, на които няма да се вижда нищо особено, а ще са предназначени за слушане. Ще направя и файлове за mp-3, които мога да пратя по Скайп на желаещите, за да си го качат на машинката. На клиповете няма да държа лист (те самите ще са с ниско качество, заснемам ги на уеб-камерата), защото всичко на един клик разстояние в Уърд.
   Та сюжета, анунаки, илюминати и конспиратори, мисля, го разбрахте. През 10 хиляди години група поргресивно по слаби и по умни хора спират Нибирус да се събуди. И днес това е отредено на... клуба по астрономия в една гимназия. Да, не звучи много героично, но само те наистина са разбрали какво ще се случи (макар и да не стигат до крайноста за бога) щом планетоидите се подредят. Те поне схващат, че ще има катаклизми. А щом анонимен астроном и окултист, подвизаващ се като Плутар, започва хореспонденция с тях, нещата сериозно се задълбочават.
    Скоро ще чака първите три епизода. А до тогава- дано Нибирус не се освободи!
Артистично изображение на планетоида Седна. Не съм го рисувал аз, да знаете!


*- Това са истински планети-джуджета, или поне повечето са класифицирани така, а другите са планетоиди.


Няма коментари:

Публикуване на коментар