четвъртък, 17 април 2014 г.

"Дакраулските катакомби" и Откровения.com

 Здравейте, крави и мои потенциални човешки читатели. Днес искам да ви представя едно мое произведение и скорошно направеното ми профилче във сайта за лично творчество Откровения. Та, ето скромното ми профилче, където съм се именувал Наблюдател 001 (Observer e наблюдател на английски, за незнаещите): http://otkrovenia.com/main.php?action=showuser&username=Observer001
  Ta, в профила досега се мъдрят първите две глави от сагата "Дакраулските катакомби" и стихотворението "Морфей". "Морфей" е кратичка поема и няма какво да обяснявам за нея, но ще разкажа за опуса за Дакраулските катакомби.
  Ta, историята е за младият и амбициозен мечтател Декрал, който след смъртта на майка си се спуска в катакомбите под родният си град Дакроул, и се впуска в приключение сред безкрайна подземна система, където приключенци, миньори и изследователи са създали цяла отделна цивилизация, а статутът ти се измерва в злато и дълбочината, на която си слязъл. Той се спуска в нови и нови приключения, слизайки все по надълбоко и затъвайки до задушаване в света и митовете на катакомбите. Идеята е за поредица от 23 глави, като самата цифра 23 е щастливо число на катакомбените изследователи, свързан с идеята за 23-те колони в мистичната Тронна зала на Сатаната (11 от едната страна, 11 от другата и 1 над трона на Сатаната).
   Та, целта на тази макро-публикация бе да се саморекламирам, и май го направих. Та, опитайте се поне да ми четете измишльотините и ако имате регистрация, да давате мнения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар